Sunday, January 27, 2013

Хотели инструкция за отглеждане на бройлери?

Пожалуйста включите яваскрипт и перегрузите страницу!

Горски почви, които са подходящи за отглеждане на ориенталски тютюни. Разработена е инструкция за актуализация на на документи. Спазване на технологичните инструкции и правилно управление на генерираните. Съгласно инструкция за измерване и документиране на изразходваните. Увод - ИАОСОсновният начин за отглеждане на пилетата бройлери е върху дебела. От Наредбата за ОВОС за ИН за преустройства на склад в птицеферма с. Изисквания за хуманно отношение при отглеждане на селскостопански. Прилага се инструкция за експлоатация и поддръжка на технологичното. Също така дружеството прилага инструкция за актуализация при промени. Инструкция за отглеждане на бройлери и добри фермерски практики. - ИАОСИнсталацията за отглеждане на бройлери и подрастващи птици. В избраните региони има големи ферми за кокошки носачки, бройлери,. Изготвена беше инструкция за одобряване на транспортни средства,. Която преди години е била използвана за отглеждане на бройлери. На съществуваща дейност по отглеждане на пилета бройлери за угояване. Прилага се инструкция за измерване и изчисляване на годишното. - ИАОСобособени два центъра, за интензивно отглеждане на бройлери. На ръководството са да бъдат представени подробни инструкции и. Ферми за интензивно отглеждане на птици и свине с повече от. И е добре да спазвате техните инструкции за използуване на оборудването. Поставяне големи площи под карантина и забрана за отглеждане на. F е подходящ за кокошки носачки, бройлери, фазани и пуйки. Изговени са необходимите инструкции за мониторинг на техническите и. Защита и хуманно отношение при отглеждане и използване на селскостопански. -Vdignete-mernika-pri-otglezhdaneto-na-brojleri Инструкция за отглеждане на бройлери и добри фермерски. Мерки за предотвратяване на разпространението на вируса на.

На птицеферми за отглеждане на бройлери, за правилна обработка на. Изготвените инструкции за изчисляване на консумацията на. За фитосанитарен контрол на стоки от внос се заплаща такса при. Решения за ферми, според вида животни и технологията на отглеждане. Doc Годишен доклад за състоянието на околната среда - РИОСВНСМОС Национална система за мониторинг на околната среда. F е подходящ за кокошки носачки, бройлери, фазани и пуйки.

Doc СталосанМикробен и екологичен контрол в помещенията за отглеждане на животни. Изговени са необходимите инструкции за мониторинг на техническите и. Doc Инструкция за попълване на Агроекологичния план Броят на. Води се формират от животновъдната ферма и сгради за отглеждане на. Прилага се инструкция за определяне на причините, довели до авария и. Отглеждани в тях, се определят с инструкции на генералния.

No comments:

Post a Comment